top of page

Locatie
Zevekoteheirweg 181, Gistel

Kostprijs

€15/training

€135 10-beurtenkaart

STRONG VIKING PREP

Welkom bij de small-group workouts, waar we jou klaarstomen voor een uitdagende en onvergetelijke Strong Viking obstacle run! Bij onze trainingen draait het niet alleen om het verbeteren van je fysieke conditie, maar ook om het vergroten van het plezier en de teamgeest die je zult ervaren tijdens de Strong Viking evenementen.

Onze workouts combineren looptrainingen met krachtoefeningen voor core & bovenlichaam, waardoor je niet alleen fitter en sterker wordt, maar ook klaar bent om de legendarische obstakels van Strong Viking aan te pakken. En dit alles terwijl je samen traint met gelijkgestemde individuen die net zo enthousiast zijn over het overwinnen van uitdagingen als jij!

Bij Strong Viking draait het niet alleen om de race zelf, maar ook om de onvergetelijke ervaring en de geweldige sfeer die je samen met je mede-Vikings zult beleven. Door je voor te bereiden met onze small-group workouts, vergroot je het plezier tijdens de race.

Dus, laat ons je helpen om niet alleen fysiek, maar ook mentaal voorbereid te zijn op de uitdagingen die voor je liggen. Sluit je aan bij onze community van enthousiaste sporters en bereid je voor om samen te lachen, grenzen te verleggen en onvergetelijke avonturen te beleven tijdens de Strong Viking obstacle runs!

bottom of page