top of page

PREGNANCY FIT

Voor een fitte zwangerschap en een sterke start

Welkom bij Pregnancy Fit, waar we geloven dat een gezonde levensstijl tijdens de zwangerschap essentieel is voor zowel de moeder als de baby. Deze small-group trainingen zijn speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen, met een focus op het handhaven van kracht, flexibiliteit en algeheel welzijn gedurende deze bijzondere fase van het leven.

In samenwerking met Kine Depuydt, specialist in pre- en postnatale kinesitherapie, bieden we deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat elke workout veilig en effectief is. Met onze gecombineerde expertise kunnen we oefeningen aanpassen aan individuele behoeften en eventuele specifieke gezondheidszorgen.

Onze workouts zijn ontworpen om:

  • Kracht op te bouwen: We richten ons op het versterken van de spieren die belangrijk zijn tijdens de zwangerschap en de bevalling, zoals de bekenbodemspieren, rugspieren en buikspieren.

  • Flexibiliteit te verbeteren: Door middel van stretching en mobiliteitsoefeningen helpen we om de flexibiliteit te behouden en eventuele spanning in het lichaam te verminderen.

  • Energieniveaus te verhogen: Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het stimuleren van energieniveaus, waardoor je je beter voelt tijdens de zwangerschap.

  • Voorbereiding op de bevalling: Door middel van specifieke ademhalings- en ontspanningstechnieken bereiden we vrouwen voor op de bevalling en helpen we hen omgaan met eventuele angst of spanning.

De Pregnancy Fit trainingen bieden niet alleen een geweldige manier om fit te blijven tijdens de zwangerschap, maar ook de mogelijkheid om verbinding te maken met andere aanstaande moeders. Het delen van ervaringen en het opbouwen van een ondersteunend netwerk kan een waardevolle bron van steun zijn tijdens deze reis naar het ouderschap.

Locatie
Kine Depuydt, Wilgenlaan 1, Gistel

Kostprijs

€15/training

€95 voor volledige reeks

Datum & tijdstip

19u-20u, donderdag 16/05, 23/05, 30/05, 6/06, 13/06, 20/06 & 27/06

bottom of page