top of page

CORE STABILITY

Ontdek de kracht van goede core-spieren

Welkom bij onze gespecialiseerde core-stability training! Deze intensieve workouts zijn ontworpen om je kernspieren te versterken en je algehele stabiliteit te verhogen. Onze trainingen vinden plaats in small-group, met maximaal 4 deelnemers per sessie. Dit zorgt ervoor dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Core-stability training richt zich op het versterken van de spieren in je romp, waaronder je buikspieren, rugspieren, en bekkenbodemspieren. Deze spieren zijn essentieel voor een goede houding, een sterke rug en het voorkomen van blessures. Of je nu een atleet bent, een fervent sporter, of gewoon je algehele fitheid wilt verbeteren, onze core-stability training biedt talloze voordelen:

  • Verbeterde lichaamshouding: Een sterke core helpt je om een betere houding aan te nemen, wat rugpijn en andere houdingsproblemen kan verminderen.

  • Verhoogde sportprestaties: Een stabiele core vormt de basis voor veel sportactiviteiten en kan je prestaties in diverse sporten verbeteren.

  • Blessurepreventie: Door je corespieren te versterken, verklein je de kans op blessures tijdens dagelijkse activiteiten en intensieve trainingen.

  • Balans en stabiliteit: Een sterke core verbetert je evenwicht en stabiliteit, wat vooral belangrijk is naarmate je ouder wordt.

Aesir Personal Training

Onze core-stability sessies worden geleid door ervaren en gecertificeerde trainers die ervoor zorgen dat elke deelnemer de juiste technieken en begeleiding krijgt. We werken in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en correcties. Tijdens de sessies maken we gebruik van diverse oefeningen en hulpmiddelen zoals:

  • Planking variaties

  • Balansoefeningen

  • Stabiliteitstrainingen met Swiss ballen en medicijnballen

  • Functionele bewegingspatronen

Locatie

Wegens verbouwingen aan onze praktijk zijn Kine Depuydt & Aesir Personal Training verhuisd naar Wilgenlaan 1, Giste


Kostprijs

€15/training

€95 voor volledige reeks

Datum & tijdstip

20u-21u, elke maandag (vanaf juli)

bottom of page